0 Shares

Trimmede kabler blev prikken over i’et

Når kabeltrimmeren ikke er i brug, sænkes den ned i bordpladen igen

Da IT-virksomheden TestHuset.dk flyttede i nyt domicil, var det vigtigt, at lokalerne fremstod præsentable overfor kunder og kursister. Umiddelbart ikke så let en opgave, da medarbejderne i det daglige arbejde er afhængige af både netadgang og en lang række pc’ere med tilhørende skærme. Derfor besluttede de at tænke praktisk fra starten og arbejde kabeltrimning ind i indretningen. Det har de ikke fortrudt.

Har du nogensinde set et skrivebord i et møbelkatalog belæsset med pc og tilhørende kabler? Nej, vel? De færreste fabrikanter og indretningsarkitekter lægger nemlig vægt på den praktiske anvendelse, når de præsenterer en flot bordplade eller et elegant design.

– Vel er det da ikke sjovt at bore i et helt nyt og dyrt bord, men gevinsten opvejer det stort, siger Allan Tange, der som CEO for TestHuset.dk tog beslutningen om at gå radikalt vil værks overfor de mange kabler.
– Løsningen er blevet så præsentabel og praktisk, at jeg overhovedet ikke tænker på det som en forringelse af møblerne, tværtimod. Fordi kablerne ligger skjult i bakker under borde og skinner på gulvet, kommer møblerne langt bedre til deres ret.

I firmaets mødelokale blev udfordringen med strøm og netadgang til alle løst med en række indbyggede pop up konsoller:

– Når konsollerne ikke er i brug, ligner de fuldstændig dekoration i bordpladen. Alle kabler er helt skjult, og så er løsningen oven i købet langt mere driftsikker end det trådløse netværk, vi havde i vores gamle kursuslokale.

Økonomisk og langtidssikret løsning
Det er Kabeltrimmeren og Henrik Nielsen, der har udtænkt løsningerne til TestHuset. Han sætter en ære i at håndplukke de løsninger på markedet, der giver de bedste og pæneste løsninger for kunderne. Og findes løsningerne ikke, opfinder han dem selv.

– Vi valgte at lægge arbejdet med kablerne fuldstændig ud til Henrik, fortæller Allan Tange.

– Det har givet en løsning, som vi absolut ikke selv kunne have tænkt ind og som er prikken over i’et i vores flotte lokaler. Der går ikke en dag, uden vi får positive kommentarer fra imponerede gæster, og mit personale er rigtig glade for at have fået nogle flotte omgivelser at arbejde i.

Henrik Nielsen er ud over at være kreativ med kabler også uddannet elektriker. Det har Allan Tange set som en stor fordel.

– Henrik har et helt anderledes overblik, end vi selv ville have haft. Det betyder, at vi ikke bare er endt med de præsentable lokaler, vi drømte om. Vi har også fået en økonomisk fornuftig og langtidssikret løsning, der kan udbygges hen ad vejen, når vi får brug for det.

Baggrund
Arbejdstilsynet har kig på kablerne
Fra Vejledning om forebyggelse af fald på gulv: “Kabler og slanger, som ligger på gulvet, bør enten være overdækkede eller ophængt langs væg og loft”.
Fra Arbejdsmiljøvejviser nr. 17: ”Meget inventar og rod på kontoret øger støvproblemerne, fordi det gør det vanskeligere at gøre rent. Let rengøringen ved at rydde op og hænge ledninger til edb-udstyr, telefoner m.m. i lukkede kabelskinner på væggen eller bordet. Ved ny- eller ombygning er det vigtigt at vælge indretning, møbler og materialer, der gør det lettere at gøre rent”.
Læs mere på www.at.dk

Om TestHuset.dk
TestHuset er et dansk konsulentfirma, der har specialiseret sig indenfor test og kvalitetssikring af software. TestHuset blev etableret i 2004 og blev af Dagbladet Børsen udnævnt til Gazelle virksomhed i både 2008 og 2009.
www.TestHuset.dk

Om Kabeltrimmeren
Kabeltrimmeren fjerner lednings- og kabelkaos i kontormiljøer. Firmaet leverer løsninger, der fremfører og skjuler kabler og ledninger i og omkring skriveborde og i mødelokaler. Løsningerne er fundet rundt omkring i verden eller udviklet af Kabeltrimmeren selv. Blandt firmaets kunder er CSC, BT og Nykredit.
Se mere på: www.kabeltrimmeren.dk

Leave a comment:

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Leave a comment:

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.